Αγγλικά

Η Αγγλική Γλώσσα έχει καθιερωθεί ως «Διεθνής Γλώσσα» και έχει κατακλύσει το σύγχρονο κόσμο. Είναι η πρώτη επιλογή όλων, ανεξαρτήτου ηλικίας και αποτελεί τη βάση της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Όλα τα τμήματα είναι ολιγομελή, έως και 8 άτομα

Pre-junior [4-7 ετών]
Η εξοικείωση με την ξένη γλώσσα από μικρή ηλικία βοηθά εξαιρετικά στη μετέπειτα επιτυχή εξέλιξη της εκμάθησής της. Σε αυτό το επίπεδο μαθαίνουμε τα ζώα, τα χρώματα, τους αριθμούς, τα φρούτα και άλλα , διασκεδάζοντας μέσω δραστηριοτήτων όπως αντιστοίχιση, ζωγραφική, προγραφή, χειροτεχνίες, τραγούδια.

Junior A to B [8-10 ετών]
Με μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων διδάσκουμε τις τάξεις Α και Β Junior σε ένα σχολικό έτος. Σε αυτό το επίπεδο ,το ‘’μαθαίνω παίζοντας ‘’ είναι επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο του μαθήματός μας καθώς επίσης και η τακτική επανάληψη του λεξιλογίου που διδάσκεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τα μαθήματα αποτελούν ‘’επεισόδια’’ μιας ιστορίας που οι μαθητές παρακολουθούν σε μορφή κινουμένων σχεδίων.

Senior A
Το ηλικιακό πλαίσιο των επιπέδων των Senior τάξεων εξαρτάται από το πότε ο μαθητής ξεκίνησε την επαφή του με τη γλώσσα καθώς και της δυναμικής του ίδιου από πλευράς κατανόησης. Μια ιδιαίτερα σημαντική τάξη, η πρώτη κανονική, ’’ενηλικιώνει’’ τον μαθητή καθώς τον φέρνει σε επαφή με πιο απαιτητικά γραμματικά φαινόμενα ,εκθέσεις αλλά και μεγαλύτερη συμμετοχή του στον προφορικό λόγο. Και σε αυτό το επίπεδο, οι ευχάριστες δραστηριότητες όπως το τραγούδι και τα projects πλαισιώνουν το μάθημα.

Senior B
Μία πιο ‘’βατή’’ τάξη δεδομένου ότι ο μαθητής μας μεγαλώνει και συνειδητοποιεί σε μεγαλύτερο βαθμό ό,τι διδάσκεται. Έχει πλέον πιο πλούσιο λεξιλόγιο ,μιλά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γράφει μεγαλύτερα κείμενα.

Senior C
Ο μαθητής ολοκληρώνει την Τρίτη κανονική περίπου με την ολοκλήρωση του δημοτικού σχολείου. Μία τάξη απαιτητική για εκείνον καθώς πλέον θα πρέπει να ‘’σταθεροποιήσει’’ τις γνώσεις του, να ξεκαθαρίσει δηλαδή οτιδήποτε ενδεχομένως τον δυσκολεύει και με μεγαλύτερη άνεση και ευχέρεια να συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στα αγγλικά.

Senior D [Επίπεδο Β1]
Μία εξίσου σημαντική με την προηγούμενη τάξη με πλούσια διδασκαλία λεξιλογίου, πιο ‘’ώριμα’’ κείμενα και η τάξη που θα μας καθορίσει εάν θα χρειαστεί να προχωρήσουμε στην επόμενη [B1+] ή εάν μπορούμε να πάμε απευθείας στην τάξη του πτυχίου Lower.

Senior E [Pre-lower/Επίπεδο Β1+]
Στο κέντρο μας συνήθως διδάσκουμε την Senior D και E σε μία χρονιά. Αυτό εξαρτάται από το πόσο αισθανόμαστε ασφαλείς πως τα παιδιά μας έχουν κατακτήσει πλήρως τα προηγούμενα επίπεδα και μπορούν να ανταποκριθούν σε κάτι πιο ταχύρρυθμο μα εξίσου αποτελεσματικό

Lower [Επίπεδο Β2]
Η τελική ευθεία για ένα σημαντικό πτυχίο που απαιτεί κόπο από καθηγητές και μαθητές για μια σίγουρη επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί πως για όλα τα επίπεδα, τα βιβλία μας συνοδεύονται από i-books.Αυτό σημαίνει πως οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ακούν το λεξιλόγιο, να βλέπουν τα κείμενα και τα video clips των τραγουδιών όσες φορές επιθυμούν στο σπίτι. Επίσης μπορούν να λύνουν επιπλέον ασκήσεις γραμματικής και λεξιλογίου με αυτόματο σύστημα αξιολόγησης.

Advanced C1 [First Year of Proficiency]
Σε αυτή τη τάξη βάζουμε τα θεμέλια για το ανώτατο πτυχίο στα αγγλικά, το Proficiency.Επειδή η μετάβαση είναι λίγο απότομη και οι απαιτήσεις αυξάνονται, δεν πρέπει να ξεχνάμε το play and learn και σε αυτό το επίπεδο! Τα παιδιά είναι μεγαλύτερα ,τελειώνουν το γυμνάσιο ή πηγαίνουν λύκειο, οπότε ‘’προσαρμοζόμαστε’’ στα ενδιαφέροντα τους για να προχωρήσουν και να μην απογοητευτούν από τις νέες απαιτήσεις.

C2 [Proficiency]
Η πιστοποίηση C2 δηλώνει την κατάκτηση της γλώσσας σε εξαιρετικό επίπεδο και σίγουρα είναι μια επιβράβευση για όλους καθώς και ένα πολύ σημαντικό προσόν στα χέρια του κάθε μαθητή.

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.